Glutenfritt bakeri > Plsebrd

Glutenfri pølsebrød fra Brisk

Endelig glutenfri pølsebrød i butikken!


 

PRODUKTBESKRIVELSE:

Gluten- og melkefritt pølsebrød. Ferdigstekt og fryst rett etter steking.


TILBEREDNING:

Smaker best rett etter tining. Kan tines i mikrobølgeovn.


INGREDIENSER:

Rismel, risstivelse, vann, tapiokastivelse, sukker, tørket surdeig (valsede risprodukter, startkultur), rapsolje, gjær, salt, fortykningsmiddel (E464), psyllium, emulgator (E471), naturlig aroma, enzymer.

Kan inneholde spor av sesam, soya, valnøtt.


OPPBEVARING/HOLDBARHET:

Dypfryst vare.Oppbevares ved -18 C eller kaldere. Bør ikke fryses på nytt etter tining. Best før dato er merket på pose eller klips. Kan ligge 2 døgn i romtemperatur.


OM BRISK BAKERI

Brisk er et ledende og stort glutenfritt bakeri som holder til i Ålesund. Produktene våre finner du i butikker over hele landet.

Når vi baker er ambisjonen at våre produkter skal være like gode eller bedre enn bakverk bakt med gluten. Vi legger stor vekt på kvalitet når vi velger råvarer og vi har også vår egen glutenfrie mølle.